Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ευ. Βενιζέλος: Εθνικό πολιτικό γεγονός το Συνέδριο

fosphotos.com | Panayotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayotis Tzamaros

Εθνικό πολιτικό γεγονός, και όχι κομματικό, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας την ομιλία του.

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης, ότι σήμερα που αρχίζει το συνέδριο, η κοινωνία, ο λαός, ο πολίτης είναι εδώ παρών, με τις αγωνίες και τις προτεραιότητές του, σε αυτόν απευθυνόμαστε», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το ΠΑΣΟΚ άντεξε και εγγυήθηκε τις εξελίξεις, αν και ήταν και είναι ο στόχος οργανωμένων επιθέσεων, σημείωσε, μεταξύ αλλων, ο κ. Βενιζέλος.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησης του ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου 2012, συνέχισε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε: «Αυτός ο χρόνος πέρασε με κομμένη ανάσα λόγω των διπλών εκλογών, διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης και διαπραγματεύσεων με τους εταίρους».

Στο Συνέδριο δεν δίνει το παρών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να παραστεί το Σάββατο.[space size=»30″]

By