Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εύκολα και με πειστική εμφάνιση πέρασε ο Παναθηναϊκός από το Βόλο (1-0 τον Ολυμπιακό)

Πειστική η εμφάνιση του Παναθηναϊκού που, με πολλές αλλαγές, επικράτησε στο Βόλο με 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού.

1149265Ο Ατζαγκούν ήταν ο σκόρερ των πράσινων, ενώ ήταν εξαιρετικός ο Μπαϊράμι το διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 17′ έφθασε στο γκολ. Ο Πράνιτς έβγαλε μια βαθιά μπαλιά προς τον Πέτριτς η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου έδιωξε αλλά ο Ατζαγκούν ακολούθησε την φάση πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε πάνω από τον Κολλίτση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για να ακολουθήσουν και άλλες ευκαιρίες.

Στο 60′ ο Αναστασίου έριξε στο ματς τον Μπούι αντί του Πράνιτς που βγήκε κουτσαίνοντας με τον νεαρό να έχει σουτ στο δοκάρι λίγο μετά.

Μοναδική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 80′ όταν ο Πινάρες ανενόχλητος έπιασε το βολέ η μπάλα έσκασε και στο έδαφος αλλά ο Στιλ έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε.

Νέα χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 83′ με τον Καρέλη, την τελευταία αλλαγή του Αναστασίου, να βγαίνει τετ α τετ με τον Καλλίτση αλλά να αστοχεί.

Ο Σιδηρόπουλος που έγινε δεκτός με έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού (καθώς είχε διαιτητεύσει το μπαράζ Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου, με τους Βολιώτες να του χρεώνουν την ήττα και τη μη άνοδο τους στη Superleague) έδειξε κίτρινη στους Πράνιτς, Μέζα, Μπαϊράμι, Λαγό, Ζέρη, Μπιτάνγκ, Κουτρουμπή.

Ολυμπιακός: Κολλίτσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας (63′ Νικόλιας), Πινάρες, Θέος (47′ Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι (76′ Διαμαντόπουλος).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63′ Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75′ Καρέλης), Κλωναρίδης, Πέτριτς (65′ Δώνης).

By