Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζέκα: «Τα πάντα για τη νίκη με την Αϊντχόβεν» -στην Εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ!

Έτοιμοι να παλέψουν για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν όλοι στον Παναθηναϊκό όπως δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος των πρασίνων αναφέρθηκε και στην επάνοδο του Μπεργκ που πριν από λίγο προσκλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας.

zecaΑναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέκα:

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα, τι έχει αλλάξει και βγάζετε καλύτερο πρόσωπο;

«Νομίζω πως και στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παίξει καλά, αλλά δεν είχαμε αρκετή τύχη. Δεν ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θα μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά αυτή την φορά τα πήγαμε πολύ καλά. Σκοράραμε δυο φορές, η άμυνά μας δεν δέχθηκε γκολ και πιστεύω πως σήμερα παίξαμε καλά. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θεωρώ πως είμαστε στον καλό δρόμο».

Πολλοί πιστεύουν πως έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία σας η επιστροφή του Μπεργκ, είναι έτσι;

«Ο Μπεργκ είναι μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός για την ομάδα μας, μας έλειψε πολύ. Τον περιμέναμε, ξέραμε πως θα γυρίσει, ωστόσο, γνωρίζαμε τι πρέπει να κάνουμε και χωρίς τον Μάρκους, φυσικά και είναι καλύτερο να τον έχουμε στο γήπεδο. Η ομάδα δεν πήγε τόσο καλά χωρίς αυτόν, όλοι όμως προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Καταφέραμε να νικήσουμε τον Ατρόμητο παίζοντας καλά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Ακολουθούν δυο παιχνίδια κρίσιμα για τον Παναθηναϊκό, είστε έτοιμοι;

«Πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν εδώ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Μετά από αυτό, θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τώρα επικεντρωνόμαστε στην PSV».

Στο μεταξύ, δεκαπέντε λεπτά και ένα πανέμορφο γκολ ήταν αρκετά για να κάνουν τον Έρικ Χάμρεν να καλέσει και πάλι τον Μάρκους Μπεργκ στην Εθνική Σουηδίας για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Γαλλία.

By