Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ζήστε όπως η νεαρή φοιτήτρια Μέρκελ

Εναντι 55 ευρώ τη μέρα

merkelap

Το παλιό δυάρι της Άνγκελας Μέρκελ στο Ανατολικό Βερολίνο, όπου έζησε τέσσερα χρόνια ως την πτώση του Τείχους το 1989, διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 55 ευρώ την ημέρα, από την ιστοσελίδα Airbnb, στην οποία δημοσιεύονται αγγελίες ιδιωτών για πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων.

«Όλος ο κόσμος μπορεί τώρα να ενοικιάσει το διαμέρισμα της νεαρής φοιτήτριας Άνγκελα Μέρκελ», αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Bild, η οποία αφιερώνει ολόκληρη σελίδα στο θέμα, με φωτογραφίες του διαμερίσματος.

Η αγγελία με τον τίτλο «Κατοικείστε όπως η καγκελάριος», είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα http://www.airbnb.de/rooms/1363187.

«Ήταν πάντα πολύ συμπαθητική και πάντα έτοιμη να βοηθήσει», θυμούνται οι παλιοί γείτονές της, Πέτερ και Κλαούντια Βίντερ, σήμερα συνταξιούχοι, σύμφωνα με την Bild.

Τριάντα ετών, κι ενώ μόλις είχε τελειώσει το διδακτορικό της στη Φυσική, η Άνγκελα Μέρκελ, διαζευγμένη και χωρίς παιδιά από τον πρώτο της γάμο, ζούσε μετά το 1986 σ” αυτό το ήσυχο και φωτεινό δυάρι στην οδό Σενχάουζερ Αλέε, στην κεντρική συνοικία Πρεντσλάουερ Μπεργκ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By