Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κωνσταντοπούλου: Βολές από βουλευτές για την επίθεση σε συνεργάτη του Στουρνάρα

Η σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών στο στόχαστρο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ

zoikwnstantopoulouΤα άκουσε από συναδέλφους της βουλευτές η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δε δίστασε να αναφερθεί και σε συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με σκοπό να την επιπλήξει.

«Την ώρα που μιλούσα ο υπουργός ήταν απορροφημένος στο να μιλάει με την κυρία Μπέη, νυν συνεργάτιδα δική του και πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτησή της για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, για να εισπράξει την απάντηση του υπουργού:

«Δεν καταλαβαίνω τόση οργή στη φωνή σας κ. Κωνσταντοπούλου, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο καταγγελτικός τόνος» συνέχισε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Τι είστε τιμητής των πάντων, εδώ; Η κυρία Μπέη είναι διαμάντι για τη Δημόσια Διοίκηση. Μακάρι να ειχαμε 100 σαν την κυρία Μπέη».

Τη σκηνή παρακολούθησαν και άλλοι βουλευτές, που έσπευσαν να αντιδράσουν, όπως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, που χαρακτήρισε αδιανόητο να στοχοποιείται μια δημόσιος υπάλληλος που δεν μπορεί να λάβει το λόγο στην Ολομέλεια, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η κυρία Κωνσταντοπούλου να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο σε όλους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By