Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΖARA: Ξεκινά η λειτουργία του e-shop

 5 Μαρτίου το online κατάστημα Zara στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα www.zara.com/gr.

zara_0Πρόκειται για ένα νέο σταθμό στην επέκταση της επιχείρησης ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας Zara σε όλες τις αγορές στις οποίες είναι παρούσα.

Η ιστοσελίδα θα προσφέρει στους online αγοραστές την πλήρη γκάμα εμπορευμάτων για γυναίκες, άντρες και παιδιά η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα και στις ίδιες τιμές με αυτά, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ” οίκον είτε την αποστολή των αγορών τους στο κατάστημα της επιλογής τους, απ” όπου και θα τα παραλάβουν. Οι χρήστες του www.zara.com/gr στην Ελλάδα μπορούν επίσης να καλέσουν μια γραμμή εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση ή να επικοινωνήσουν με ένα ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης πελατών για να λύσουν τυχόν απορίες ή ζητήματα που αφορούν στις αγορές τους.

Η εταιρεία Zara έχει επίσης δημιουργήσει συγκεκριμένες εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Windows, Windows Phone και Blackberry 10), σχεδιασμένες για να παρέχουν μια online αγοραστική εμπειρία που ξεχωρίζει με την απλότητά της, τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και σε ταμπλέτα. Επίσης, οι εφαρμογές επιτρέπουν στο χρήστη να σαρώσει το barcode κάποιου προϊόντος Zara στα καταστήματα της αλυσίδας και να πληροφορηθεί αν είναι διαθέσιμο online.

ΠΗΓΗ: businessnews

By