Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ηλεκτρικό πατίνι από τη MINI

Το MINI Citysurfer Concept είναι η προσπάθεια της MINI για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πακέτου μετακίνησης στην πόλη

mini patiniΗ MINI παρουσιάζει μία πρωτοποριακή ιδέα που υπόσχεται αυξημένη ευελιξία στις μετακινήσεις σε πόλεις και προάστια. Το MINI Citysurfer Concept συνδυάζει την ευελιξία ενός πατινιού με σύστημα ηλεκτροκίνησης.

Το MINI Citysurfer Concept μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλα μέσα μεταφοράς. Μεταφέρεται εύκολα, πχ. στο χώρο αποσκευών του νέου 3θυρου MINI ή σε λεωφορεία και τρένα.

mini 3

Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο δρόμο λόγω μικρού πλάτους, προσφέροντας ελευθερία και άνεση στη μετακίνηση ακόμα και σε περιοχές όπου απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων.

Η εταιρία πιστεύει ότι είναι το ιδανικό συμπληρωματικό μέσο μεταφοράς για κάλυψη αποστάσεων μεταξύ παρκινγκ αυτοκινήτων, σιδηροδρομικού σταθμού ή στάσης λεωφορείου και τελικού προορισμού.
Εχει σύστημα ηλεκτροκίνησης με μπουτόν ελέγχου γκαζιού και ηλεκτροκινητήρα στην πίσω πλήμνη χωρίς γρανάζια. Η τελική ταχύτητα σε ηλεκτρική λειτουργία είναι 25 χ.α.ω.

Το σύστημα ηλεκτροκίνησης του MINI Citysurfer Concept ενεργοποιείται αφού αποκτήσει ελάχιστη ταχύτητα με τη βοήθεια του αναβάτη. Το μοτέρ απενεργοποιείται μέσω μανέτας φρένου.

Η παροχή ενέργειας γίνεται από μπαταρία ιόντων λιθίου μόνιμα τοποθετημένη στο πλαίσιο.

Η φόρτιση μέσω πρίζας αυτοκινήτου ή οικιακής πρίζας 12 volt και η ηλεκτρική αυτονομία κυμαίνεται μεταξύ 15 και 25 χιλιομέτρων.

mini 4 mini2

By 

Ηλεκτρικό πατίνι από τη MINI!

Το MINI Citysurfer Concept είναι η προσπάθεια της MINI για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πακέτου μετακίνησης στην πόλη

By