Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ημερολόγιο με γυμνά μοντέλα και φέρετρα προκαλεί σάλο

Φέρετρα και γυμνά μοντέλα σε ημερολόγιο στην Πολωνία έχουν ξεσηκώσει τις αντιδράσεις της Καθολικής εκκλησίας.

model

Ένα ημερολόγιο με… φέρετρα και γυμνές γυναίκες προκάλεσε την οργή της Καθολικής Εκκλησίας, όπως μεταδίδει το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ημερολόγιο για το 2015 της εταιρείας Lindner σχεδιάστηκε για να δείξει τα χειροποίητα, κατά παραγγελία φέρετρα – με τη βοήθεια ορισμένων καλλίπυγων γυμνών κυριών. Η εταιρεία, που βρίσκεται στην Πολωνία, ισχυρίζεται ότι το ημερολόγιο είναι ένας «φόρος τιμής στη γυναικεία κομψότητα, δύναμη και ενέργεια».

model1

Λίγο μετά την κυκλοφορία του ημερολογίου, η Καθολική Εκκλησία της Πολωνίας το χαρακτήρισε ως «κακόγουστο και ανάρμοστο» και επεσήμανε ότι «ο θάνατος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με επισημότητα και να μην εμπλέκεται με οτιδήποτε σέξι». Ο διευθυντής της εταιρείας πάντως διαφώνησε: «Τα φέρετρα είναι προϊόντα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φοβούνται οι άνθρωποι» δήλωσε ο Ζίγκνιεφ Λίντνερ. «Το φέρετρο δεν είναι ένα ιερό αντικείμενο ή ένα θρησκευτικό σύμβολο: είναι ένα έπιπλο, είναι στην πραγματικότητα το τελευταίο κρεβάτι που θα κοιμηθεί κανείς ποτέ».

model2 model3 model4 model5

Για τις κυρίες ωστόσο… άκρα του τάφου σιωπή.

By