Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ηράκλειο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο άντρες, ένας 44χρονος και ένας 30χρονος Βούλγαρος

peripoliko-astunomia

Δύο άντρες, ένας 44χρονος και ένας 30χρονος Βούλγαρος, συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αρχικά συνελήφθη, μετά από επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο 30χρονος την ώρα που παραλάμβανε, από υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούταν για απόκρυψη των ναρκωτικών, αυτοσχέδια συσκευασία, στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν άλλες επτά συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 888 γραμμάρια ηρωίνης.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, την ηρωίνη είχε μεταφέρει ο 44χρονος από τον Πειραιά με πλοίο και στη συνέχεια την είχε αποκρύψει στο σημείο, το οποίο είχε υποδείξει στον 30χρονο, για να την παραλάβει.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα Ηρακλείου, ο 44χρονος εντοπίστηκε στο πλοίο και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες 645 ευρώ και δύο κινητά.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 10,2 γραμμάρια ηρωίνης, σε δεκατρείς συσκευασίες, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα χωρίς ιατρική συνταγή, αυτοσχέδιος δοσομετρητής και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

By