Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ηττήθηκαν οι μικροί από τη Βρετανία με τρίποντο στο τέλος (69-66)!

Μετά από δυο νίκες με τρόπο δραματικό, ήρθε η ήττα για την Εθνική ομάδα Νέων, σε φινάλε χιτσκοκικό! Κι αυτό καθώς με τρίποντο σε νεκρό χρόνο η ομάδα της Βρετανίας πήρε τη νίκη με 69-66.

thumbnail (2)

Η ελληνική ομάδα έπαιξε με την… φωτιά σε όλη την διάρκεια του ματς, καθώς δεν μπόρεσε να επιβληθεί και να ξεφύγει στο σκορ και τελικά κάηκε. Στο 39’ ο Ανδρέας Χριστοδούλου ισοφάρισε με τρίποντο σε 66-66, αλλά 15’’ πριν την λήξη ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν τον… μιμήθηκε. Αστόχησε έξω από τα 6,75 μέτρα και ο Νέλσον με τρίποντο στην εκπνοή της συνάντησης… εκτέλεσε την Εθνική Νέων και έδωσε την νίκη στην Μεγάλη Βρετανία.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με 2 νίκες και 2 ήττες και θα μείνει εκτός της πρώτης δωδεκάδας της διοργάνωσης, αν η Ουγγαρία νικήσει απόψε (σε λίγο το τζάμπολ) την Λιθουανία και, στη συνέχεια, την Λετονία. Εάν η Ουγγαρία ηττηθεί σε ένα από τα δύο ματς, τότε η Εθνική Νέων προκρίνεται στην πρώτη δωδεκάδα και θα συμμετάσχει σε έναν από τους δύο ομίλους των έξι ομάδων της επόμενης φάσης.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 37-37, 57-54, 69-66.

ΕΛΛΑΔΑ: Μποχωρίδης 11, Λιάπης 7, Πουλιανίτης, Χριστοδούλου 8, Σιόλογκας, Κουζέλογλου, Καμπερίδης 8, Αγραβάνης 10, Διαμαντάκος 10, Μαραγκός.

By