Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ηχηρό έφθασε το μήνυμα από την Ιαπωνία για την Εθνική μας ομάδα

Η γιαπωνέζικη ομάδα, σε ένα από τα σημαντικότερα φιλικά ενόψει της συμμετοχής και των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, επιβλήθηκε της Κόστα Ρίκα 3-1 και μάλιστα με ανατροπή

japan-costarica

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να μην της δίνει πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο η Ιαπωνία, μια από τις ταχύτερες ομάδες του κόσμου, είναι εδώ!

Η γιαπωνέζικη ομάδα, σε ένα από τα σημαντικότερα φιλικά ενόψει της συμμετοχής και των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, επιβλήθηκε της Κόστα Ρίκα 3-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι Κοσταρικανοί -με τον Κάμπελ στη σύνθεσή τους για 84 λεπτά- προηγήθηκαν με τον Μπράιαν Ρουίς στο ημίχρονο για να περάσει στην αντεπίθεση η Ιαπωνία και να σημειώσει τρία γκολ στην επανάληψη

Ο Γιασουχίτο Έντο ισοφάρισε στο 60′, ο Σίντζι Καγκάβα έκανε το 2-1 στο 80′ και στο 90ο λεπτό ο Γιοϊτσίρο Κακιτάνι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:
Κόστα Ρίκα: Νάβας, Ουμάνα, Μίλερ, Ντίας, Γκαμπόα, Γκονζάλες, Μπόρχες, Μπολάνιος (63’ Ουρένα), Τεχέδα (76’ Κουμπέρο), Ρουίς, Κάμπελ (84’ Μπρένες).

Ιαπωνία: Καβασίμα, Κόνο (74’ Κακιτάνι), Ουτσίντα (74’ Σακάι), Μορισίγκε, Γιοσίντα, Αογιάμα (46’ Οκαζάκι), Γιαμαγκούτσι, Χόντα, Καγκάβα, Οκούμπο (46’ Έντο), Οσάκο (74’ Ναγκατόμο).

Βαγγέλης Μελέκογλου

By