Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Άνα Μπεατρίζ Μπάρος ως άλλη… Ιουλιέτα στην Βερόνα

Η σαγηνευτική Βραζιλιάνα συναγωνίζεται σε ομορφιά την επιβλητική αρένα της ιταλικής πόλης

BCKSTG_-4Η επιβλητική αρένα της Βερόνα στην Ιταλία συναγωνίζεται την ομορφιά της, το μαγευτικό τοπίο ενισχύει την γοητεία της και τα υπέροχα εσώρουχα που φοράει αναδεικνύουν το γεμάτο χάρη κορμί της… Ο λόγος για την Άνα Μπεατρίζ Μπάρος από την Βραζιλία, η οποία έγινε η νέα μούσα για τη συλλογή Φθινόπωρο 2014 της ιταλικής εταιρίας εσωρούχων Intimissimi.

Σε ένα μοναδικό χώρο, λοιπόν, όπως η μεγαλοπρεπής αρένα της ιταλικής πόλης της Ιουλιέτας και του Ρωμάιου, η Μπάρος φωτογραφήθηκε υπό τις οδηγίες του σπουδαίου Ράσελ Τζέιμς προβάλλοντας την ιταλική φινέτσα.

Οι λήψεις της Μπάρος όπου φοράει τις νέες προτάσεις της φθινοπωρινής συλλογής αποπνέουν αισθησιασμό και ρομαντισμό, καθώς μπορεί το αποτέλεσμα να είναι αισθαντικό και να παρασύρει σε όνειρα με μεθυστικά ανατολίτικα αρώματα και εικόνες από άλλες εποχές, όμως τίποτα δεν παραπέμπει σε χυδαίο.

1 2Εξάλλου, η συλλογή απευθύνεται στη γυναίκα που επιθυμεί να φλερτάρει με τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητά της, με τις υπέροχες δαντέλες, τις διαφάνειες και τα κεντήματα να δίνουν έναν τόνο από τα χρόνια όπου η γυναίκα ήξερε πώς να επιλέγει σοφά τα εσώρουχα εκείνα που θα της χάριζαν σαγήνη και κομψότητα.

Η Μπάρος, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μην αποτελέσει την μούσα των Intimissimi, καθώς τα σμιλεμένα πόδια της, η απαράμιλλη ομορφιά της, η κομψότητα που αποπνέει από το βλέμμα της την καθιστούν την ιδανική για την προώθηση των νέων εσωρούχων της ιταλικής εταιρίας.

Γεννημένη το 1982 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η Μπάρος εντοπίστηκε από κυνηγό ταλέντων του γραφείου Elite, ο οποίος την έπεισε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς όπου ξεχώρισε και της δόθηκε το «διαβατήριο» για τον διεθνή διαγωνισμό της Elite Model Look όπου αναδείχθηκε δεύτερη.

1 2Έκτοτε, έχει ποζάρει για δεκάδες διαφημίσεις διάσημων οίκων μόδας από τον Christian Dior, το Armani Jeans, τη L’Oréal, τη Diesel, τη Victoria’s Secret, μέχρι τη Chanel και άλλους.

Μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ την επέλεξε για να προωθήσει τη δική της σειρά εσωρούχων καθώς όπως είπε δηλώσει η ηθοποιός αναζητούσε κάποια νέα, σέξι και αστή που να έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στο κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρόσωπό της έχει φιγουράρει σε αναρίθμητα εξώφυλλα περιοδικών σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό FHM την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη για το 2006, ενώ επελέγη για να ποζάρει στο ιστορικό ημερολόγιο της Pirelli.

1 2 3 4

By