Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έκδοση παραγωγής Lykan HyperSport στο Dubai

H W Motors ανακοίνωσε πως η τελική έκδοση παραγωγής του Lykan Hypersport, του νέου της hypercar, θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Dubai, η οποία θα διεξαχθεί από τις 5 έως 9 Νοεμβρίου.

w-motors-lykan-hypersport-1_0

Το πρώτο Αραβικό supercar διαθέτει πόρτες που ανοίγουν ανάποδα και παρότι αρχικά να βγει στη παραγωγή σε μόλις 7 μονάδες, η εταιρία έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 100 παραγγελίες. Το Hypersport δεν είναι φθηνό, καθόλου φθηνό μάλιστα, αφού κοστίζει 3,4 εκατ. δολάρια (2,55 εκατ. ευρώ).

Έχει αναπτυχθεί με τη βοήθεια των RUF Automobile, Viotti, Studiotorino, Magna Steyr Italia και ID4MOTION και μηχανικά φορά έναν twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος απόδοσης 750 ίππων με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 395 χλμ/ώρα.

Η W Motors περιγράφει το LykanHypersport ως το πιο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο hypercar του κόσμου και φορά LED φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό διαθέτει έντονο γωνιώδη σχεδιασμό με το κοντέρ του να αποτελείται από μια πλήρως λειτουργική ολογραφική οθόνη. Επίσης συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με χρυσές ραφές, δύο μεγάλες οθόνες στο κέντρο και στο κάτω μέρος του ταμπλό, με τον ιδιοκτήτη να παίρνει δώρο ένα ειδικό ρολόι Cyrus Klepcys κόστους 200.000 δολαρίων.

[custom_gallery id=»82753″ layout=»masonry»]

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

By