Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά από τρεις εβδομάδες

Νίκη για να έχει «κάβα» σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών για τα επεισόδια στο ματς με το Αιγάλεω

1Πέρα από το προφανές βαθμολογικό κίνητρο, ο κίνδυνος τιμωρίας για τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα απέναντι στο Αιγάλεω προσφέρει έξτρα ώθηση στους «κιτρινόμαυρους». Αφενός μεν γιατί με τον κίνδυνο αφαίρεσης τριών βαθμών ορατό, η «Ένωση» δεν έχει την πολυτέλεια να πετά βαθμούς (ο δεύτερος Ηρόδοτος είναι στο -7 με αγώνα περισσότερο), αφετέρου δε με την έδρα της να κινδυνεύει να κλείσει για 2-3 αγωνιστικές θέλει να χορτάσει θέαμα όσους βρεθούν το μεσημέρι στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αποσαφήνισε τα πλάνα του για την ενδεκάδα και υπάρχουν ερωτηματικά σε πολλές θέσεις. Όλα δείχνουν πως ο Καραγκιολίδης θα είναι ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τον Πεταυράκη αριστερό μπακ και το απέναντι άκρο να… διεκδικείται από τρεις παίκτες, Γεωργέα, Αργυρίου και Τσουκαλά. Για το κέντρο άμυνας φαβορί είναι οι Σταθάκης και Τσιρίλο, χωρίς να αποκλείεται να βρεθεί εκεί ο γρήγορος-για καλύτερη αναχαίτιση των αντεπιθέσεων-Γεωργέας. Κορδέρο και Ρόβας θα διατηρηθούν σε ρόλο κεντρικών χαφ, με τον Πλατέλλα σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και τον φορμαρισμένο Μπρέσεβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατό του, στην κορυφή της επίθεσης. Όσο για τις άλλες δύο θέσεις, αν δεν παίξει ο Ντακόλ πίσω από τον σέντερ φορ, εκεί θα βρεθεί ο Ανάκογλου με τον Γροντή να παίζει αριστερά. Αν ο Βραζιλιάνος ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε Ανάκογλου και Γροντής θα διεκδικήσουν τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Στην 20μελή αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Βούρας, Πόποβιτς, Ράμα, Κάτσικας, Τσούπρος και Τσεβάς. Εκτός σοβαρού απροόπτου, θα «κοπούν» οι Πόποβιτς και Ράμα, καθώς δεν επιτρέπονται πάνω από τέσσερις ξένοι στη 18άδα και οι Τσιρίλο, Ντακόλ, Κορδέρο και Μπρέσεβιτς θα είναι ξανά οι επιλογές του Δέλλα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By