Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η αναστάτωση στον Πειραιά

Οι επιβάτες προωθήθηκαν από το λιμάνι της Ραφήνας  με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super ferry».

ploia3Τα 11 μέλη του πληρώματος του πλοίου «Πηνελόπη»προχώρησαν το πρωί σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Δύο από τα μέλη τοποθέτησαν τα αυτοκίνητά τους έτσι ώστε να εμποδίσουν την αναχώρηση του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο μέλη συνελήφθησαν με παρουσία το Λιμενάρχη και τον Εισαγγελέα.

Έτσι οι επιβάτες προωθήθηκαν από το λιμάνι της Ραφήνας  με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super ferry».

Το «Πηνελόπη» είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 7:30 το πρωί για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, ενώ το «Super ferry»  έφυγε στις 8:30 για τους ίδιους προορισμούς.

«Στο συγκεκριμένο πλοίο υπήρξε το πρωί συνδικαλιστική παρέμβαση από μέλη του ναυτεργατικού του σωματείου και ότι η ΠΕΝΕΝ θα συνεχίζει τις συνδικαλιστικές παρεμβάσεις στα πλοία εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα. Στο σημείο βρίσκεται ο κεντρικός λιμενάρχης Ραφήνας και εισαγγελέας», είπε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυικών Εμπορικού Ναυτικού , Αντώνης Νταλακογιώργος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ, μέλη του σωματείου του, έχουν προγραμματίσει να μεταβούν στο Λαύριο και να προχωρήσουν σε συνδικαλιστική παρέμβαση στα πλοία Aqua Maria που αναχωρεί στις 12 το μεσημέρι για Ψαρά, Μεστά και στο πλοίο «Ταξιάρχης» που αναχωρεί στις 10 το βράδυ για Αγ. Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By