Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση Κυρίτση για το…«θα πάρετε τα τέτοια μου» (Video)

Το γεγονός ότι έχασε την υπομονή του αναφέρει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ενώ κάνει λόγο και για απομόνωση αυτής της φράσης.

© FOSPHOTOS
© FOSPHOTOS

Έκπληκτοι παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι τα όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση της ΔΕΚΑ Τρικάλων την Παρασκευή, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης απάντησε με προσβλητικό τρόπο σε ερώτηση εργαζομένου σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις.

“Ενας εργαζόμενος, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, πήρε το λόγο και απεύθηνε ερώτηση στο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ. Τότε, με γυρισμένη την πλάτη του, εκνευρισμένος απάντησε: «Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους . Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου!»

Ο Γιώγος Κυρίτσης, σε ανακοίνωσή του, τονίζει  ότι σε όλη τη διάρκεια της σύσκεψης ο συγκεκριμένος πολίτης «έμπαινε στο χώρο, λοιδορούσε και αποχωρούσε μέχρι να εισέλθει εκ νέου, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παριστάμενων» και προσθέτει «Αν στόχος του επί δύο ώρες που δεν απαντούσα στις προκλήσεις του, ήταν να χάσω την υπομονή μου, λυπάμαι, αλλά δυστυχώς το κατόρθωσε. Όμως, όποιος απομονώσει αυτό το ενάμιση λεπτό, χάνει την ουσία της όλης συζήτησης και αποκτά μια στρεβλή εικόνα των όσων έγιναν».

 

Ολη η δήλωση του Γιώργου Κυρίτση

«Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, παρευρέθην σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Κοινωφελούς Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων, σχετικά με την λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου δύο ώρες, έγινε παρουσία των εργαζομένων και οδήγησε σε συμφωνία αναφορικά με την ανάγκη συνέχισης τέτοιων προγραμμάτων.

Καθ” όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ένας πολίτης, παντελώς άσχετος με το αντικείμενο –και φυσικά όχι εργαζόμενος, όπως ακριβώς αναγράφεται σε ιστοσελίδες- , έμπαινε στο χώρο, λοιδορούσε και αποχωρούσε μέχρι να εισέλθει εκ νέου, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παριστάμενων. Προς το τέλος, ο συγκεκριμένος πολίτης θέλησε να μου απευθύνει ερώτηση. Με αυτήν, δεν είχε στόχο να προάγει τη συζήτηση, αλλά να την αποπροσανατολίσει για τους δικούς του λόγους, με αποτέλεσμα να χάσω την ψυχραιμία μου.

Αν στόχος του επί δύο ώρες που δεν απαντούσα στις προκλήσεις του, ήταν να χάσω την υπομονή μου, λυπάμαι, αλλά δυστυχώς το κατόρθωσε. Όμως, όποιος απομονώσει αυτό το ενάμιση λεπτό, χάνει την ουσία της όλης συζήτησης και αποκτά μια στρεβλή εικόνα των όσων έγιναν.

Είναι βέβαια ευτυχές για μένα ότι πέραν του απομονωμένου, υπάρχει και το πλήρες βίντεο της σύσκεψης που για όποιον έχει την υπομονή, μπορεί να το παρακολουθήσει».[space size=»30″]

By