Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η απάντηση Σπηλιωτόπουλου σε Καμίνη για το τζαμί

«Oσοι θέλουν να στρέψουν τη συζήτηση σε ανύπαρκτα θέματα το κάνουν γιατί θέλουν να εμποδίσουν τον διάλογο επί της ουσίας» σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

spiliotopoulos

«Eως τώρα ο κ. Καμίνης, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τις προτάσεις μου, χρησιμοποιούσε χαρακτηρισμούς. Από σήμερα επιστράτευσε ανακρίβειες και ψεύδη» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος σε ανακοίνωση του, με την οποία απαντά στον Γιώργο Καμίνη.

«Ισχυρίσθηκε ότι υπαναχώρησα από τη διακηρυγμένη θέση μου υπέρ της διενέργειας τοπικού δημοψηφίσματος για την ανέγερση τζαμιού εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων» σημειώνει ο κ. Σπηλιωτόπουλος και προσθέτει:

«Όπως και προ ημερών απήντησα στο ΠΑΣΟΚ, που είχε σπεύσει σε στήριξή του, η θέση μου υπέρ του τοπικού δημοψηφίσματος αφορά αποκλειστικά στη χωροθέτηση του τζαμιού και όχι στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά: Oσοι θέλουν να στρέψουν τη συζήτηση σε ανύπαρκτα θέματα το κάνουν γιατί θέλουν να εμποδίσουν τον διάλογο επί της ουσίας. Και η ουσία είναι μία: Εάν μπορεί η Αθήνα να αντέξει την ανέγερση του τζαμιού και ό, τι στο μέλλον η λειτουργία του συνεπάγεται.

Επ’ αυτού έχει κάποια απάντηση ο κ. Καμίνης;»

By