Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η απάντηση της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών στον Χρ. Σπίρτζη

«Η καρδιά του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ χτυπάει ακόμα δυνατά και αυτό αναμένουμε να καταγραφεί και μέσα από την υπερψήφιση της Ελιάς- Δημοκρατική Παράταξη στις επικείμενες Ευρωεκλογές»

mixanikoiA

Υπέρ της υπερψήφισης  της Ελιάς στις επικείμενες ευρωεκλογές τάσσεται  η Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση (ΠΑΣΚ)  Διπλωματούχων Μηχανικών, κρατώντας αποστάσεις από τις σκληρές δηλώσεις του πρόεδρου  του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Χρήστου Σπίρτζη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.   

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση «αφήνουμε στην άκρη κάθε μικρή ή μεγάλη πολιτική διαφωνία και συντασσόμαστε στον αγώνα που δίνει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μέσα από το σχηματισμό της «Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη για να αλλάξει το υφιστάμενο συντηρητικό status quo στην Ευρώπη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΑΣΚ Μηχανικών έχει ως εξής:

«Επί πολλές δεκαετίες τα στελέχη της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης στο χώρο των μηχανικών αποτέλεσαν και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του μηχανισμού παραγωγής θέσεων και πολιτικών για τη διαμόρφωση των κυβερνητικών προγραμμάτων του ΠΑΣΟΚ.

Στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το Νοέμβριο του 2013 ήταν τα πρώτα που αντελήφθησαν την ανάγκη διαμόρφωσης ευρύτερων συμμαχιών που θα διατηρούσαν το Επιμελητήριο σε προοδευτική κατεύθυνση, κάτι το οποίο επετεύχθη με τη συνδρομή των δυνάμεων του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.

Αυτή την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 μπροστά στην πρόκληση και την ανάγκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να επικρατήσουν οι δυνάμεις της Ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας αφήνουμε στην άκρη κάθε μικρή ή μεγάλη πολιτική διαφωνία και συντασσόμαστε στον αγώνα που δίνει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μέσα από το σχηματισμό της «Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη» για να αλλάξει το υφιστάμενο συντηρητικό status quo στην Ευρώπη.

Και τη μάχη αυτή τη δίνουμε τόσο μέσα από τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο σημαινόντων στελεχών της παράταξής μας από το χώρο των μηχανικών, όσο και με την καθημερινή δραστηριοποίηση στον εκλογικό αγώνα εκατοντάδων στελεχών μας σε όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη της ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών ήταν, είναι και θα είναι πρώτα στις επάλξεις για να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο αντάξιο της ιστορίας του, της ιδεολογικής του ταυτότητας και των αναγκών του Ελληνικού λαού. Και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό μπορεί να πραγματωθεί μετά και από τα ελπιδοφόρα αποτελέσματα σε μαζικούς χώρους, επιμελητήρια και αυτοδιοίκηση.

Η καρδιά του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ χτυπάει ακόμα δυνατά και αυτό αναμένουμε να καταγραφεί και μέσα από την υπερψήφιση της «Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη» στις επικείμενες Ευρωεκλογές»

By