Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Βουλή κόβει το μισθό στους συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Σειρά επαφών του Ευ. Μεϊμαράκη με τα υπόλοιπα κόμματα

vouli1ΒΟΥΛΗ

Η περικοπή της καταβολής της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που έχουν συλληφθεί, οι ατέλειες και οι συνεργάτες που δικαιούνται βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων και επαφών που έχει ο Πρόεδρος της Βουλής με τους συνεργάτες του, αλλά και τα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες αυτές τις ημέρες τα ζητήματα που έχουν ανακύψει μετά τη σύλληψη του Ν. Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής , έχουν τεθεί στο τραπέζι, προκειμένου να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Ο Ευ. Μεϊμαράκης σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει έναν κύκλο επαφών με τους εκπροσώπους των κομμάτων, έχοντας καταγράψει σκέψεις, ζητήματα και απορίες που έχουν αναδειχθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Τα κόμματα συζητούν τα θέματα που έχουν ανακύψει και ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένει τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως, οι βουλευτές της ΧΑ θα μπορούν να συμμετέχουν και να ψηφίζουν σε νομοσχέδιο εφόσον λάβουν άδεια από τις εισαγγελικές αρχές.

Νωρίς σήμερα το πρωί, ήρθη η απαγόρευση πρόσβασης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, μετά την εξονυχιστική έρευνα του κλιμακίου της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας το περασμένο Σάββατο, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε ο Ευ. Μεϊμαράκης είχε δώσει εντολή να ελέγχεται κάθε βουλευτής που θα ήθελε να εισέλθει το Σαββατοκύριακο στο Κοινοβούλιο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By