Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρεσιτάλ των Ελλήνων του ΝΒΑ [βίντεο]

Βραδιά των Ελλήνων στο ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει την καλύτερη εμφάνισή του και τον Κώστα Κουφό να φτάνει σε double-double!

182408308_celtics_bucks_gd0435

Σκόραρε, μάζευε ριμπάουντ, πρόσφερε θέαμα, έκανε τα πάντα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη σύντομη παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς (92-85).

Αυτή τη φορά ο 19χρονος γκαρντ-φόργουορντ δεν μπήκε στο ματς απλά για να μαζέψει εμπειρίες, ο Λάρι Ντρου τον έβαλε για να πρωταγωνιστήσει. Κι ο διεθνής άσος τον δικαίωσε απόλυτα. Η ομάδα του Μιλγουόκι κατάφερε να βάλει τέλος στον κατήφορό της, λίγο πριν φτάσει στο μεγαλύτερο αρνητικό σερί της ιστορίας της (15 σερί ήττες τον Μάρτιο του 1996), με την πρώτη νίκη μετά από 11 διαδοχικές ήττες κι ο Αντετοκούνμπο έφτασε κοντά σε double-double!

Συγκεκριμένα σημείωσε 10 πόντους με πολύ καλά μάλιστα ποσοστά, έχοντας 2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 0/2 βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε μία τάπα κι όλα αυτά στα 27:45 που έμεινε στο παρκέ! Εκτός από αυτό όμως ο Έλληνας άσος είχε και δύο εντυπωσιακά καρφώματα στο ενεργητικό του!

[video_embed][/video_embed]

Μάλιστα το κόψιμο που έκανε, κατέκτησε την κορυφή στο top-10 των καλύτερων φάσεων της βραδιάς.
[video_embed][/video_embed]

Πολύ καλή εμφάνιση του βράδυ του Σαββάτου έκανε και ο Κώστας Κουφός για τους Γκρίζλις, αλλά η ομάδα του δέχτηκε την τέταρτη διαδοχική ήττα της μέσα στο Μέμφις, αυτή τη φορά από τους Νετς με 97-88. Ο διεθνής σέντερ ήταν ξανά εκείνος που αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του, μένοντας για 39:47 στο παρκέ, ενώ σημείωσε 10 πόντους με 5/10 δίποντα, κατέβασε 11 ριμπάουντ, κι έδωσε 2 ασίστ.

Ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του έμεινε σε… ρηχά νερά και στα 5:41 που αγωνίστηκε πρόσθεσε 2 πόντους (1/1 διπ.) για τις «αρκούδες» που υποχώρησαν στο 8/8, με την ομάδα του Μπρούκλιν να βελτιώνεται στο 5-12. Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι για τους Νετς ο Τζόνσον με 26 πόντους (4/7 τριπ.), ενώ κορυφαίος του Μέμφις ήταν ο Ποντέξτερ με 22 πόντους.

[video_embed][/video_embed]

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

(Visited 1 times, 1 visits today)
By