Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Γαλατασαράι έχει «χρώμα» Ελληνικό

Η Ελληνίδα σύζυγος του προέδρου της Γαλατασαράι

1Είναι αλήθεια πως πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, πάντα θα κρύβεται μια γυναίκα. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Τούρκου επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η γυναίκα αυτή είναι Ελληνίδα

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Φανή Γραμματικόγιαννη, την οποία ο 34ος πρόεδρος στην ιστορία των «λιονταριών» παντρεύτηκε το 2009.

Ο Αισάλ ανέλαβε τη Γαλατασαράι το Μάιο του 2011 και έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του με τις ηχηρές μεταγραφές που έκανε. Ντρογκμπά και Σνάιντερ είναι οι χαρακτηριστικότερες εξ αυτών.

Η κυρία Γραμματικόγιαννη τονίζει πως λατρεύει από μικρή το ποδόσφαιρο και όποτε βρισκει χρόνο πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει παιχνίδια της Γαλατά.

Χθες πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς αποφάσισε να βρεθεί στην εξέδρα των φανατικών της Γαλατασαράι, με τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών των «Ultraslan», Βεϊσέλ Τζιλί να την ξεναγεί στην εξέδρα.

Η σύζυγος του προέδρου των «λιονταριών», φορώντας τη φανέλα της Γαλατασαράι έδειχνε να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας έξαλλα τα γκολ της «Τσιμ-Μπομ» στην εμφατική νίκη με 6-0 επί της Μπούρσασπορ.

Ο Γουέσλι Σνάιντερ πέτυχε χατ-τρικ, ο Ντρογκμπά σκόραρε ωστόσο η κομψή Φανή Γραμματικόγιαννη ήταν εκείνη που συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

1 2 3

 

By