Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φλερτάρει τον Μπαράκ Ομπάμα!

Σχεδόν σαν… γκρούπι του Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου, σε φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε η ίδια στο σπίτι της για τους Δημοκρατικούς.

1

Ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ο επίτιμος προσκεκλημένος σε έρανο για τους Δημοκρατικούς που διοργάνωσε η Γκουίνεθ Πάλτροου στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. «Είμαι μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες σας, αν όχι η μεγαλύτερη» ξεφούρνισε η Πάλτροου λίγο πριν παρουσιάσει τον αμερικανό Πρόεδρο – και όχι, δεν τον θαυμάζει μόνο για τη δουλειά του. «Είστε τόσο γοητευτικός που δεν μπορώ να μιλήσω κανονικά», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Η Γκούινεθ είπε ότι είναι «βαθιά της τιμή» να καλωσορίζει τον Ομπάμα στο σπίτι όπου μένει με την κόρη της Άπλ και τον γιο της Μόζες – τα παιδιά που απέκτησε με τον τραγουδιστή των Coldplay Κρις Μάρτιν και με τον οποίο χώρισε πριν από λίγους μήνες.

Στο ίδιο γκαλά, εκτός από τα παιδιά της Γκούινεθ, ήταν ακόμα 200 άτομα καλεσμένα, ανάμεσα τους η Τζούλια Ρόμπερτς που, καθισμένοι στις αναπαυτικές καρέκλες του κήπου, άκουσαν υπομονετικά την Πάλτροου να περιγράφει τον Ομπάμα ως ένα «απίστευτο πρότυπο» και να προσθέτει ότι ήταν μεγάλη θαυμάστρια του πριν ακόμα γίνει διάσημος – ή τουλάχιστον, «από την αρχή της καμπάνιας του 2008».

Ο Μπαράκ Ομπάμα αντιμετώπισε με χιούμορ όλη αυτή την «επίθεση αγάπης» και είπε αστειευόμενος «Θα την πάρω μαζί μου στην επόμενη εκδήλωση».

Για την ιστορία, τα εισιτήρια γι” αυτή την «απλή» δεξίωση στο σπίτι της Πάλτροου ξεκινούσαν από 1.000 δολάρια, ενώ μια θέση στο δείπνο που δόθηκε με τους υποστηρικτές του προέδρου κόστιζε τουλάχιστον 15.000 δολάρια.

By