Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η… δικαίωση του Φάμπρεγας

Δύο περίπου μήνες πριν, μετά από μια επιτυχία της Μπαρτσελόνα και με αφορμή δηλώσεις του Μουρίνιο που αμφισβητούσε την εφετινή ομάδα της Βαρκελώνης, ο Σεσκ Φάμπρεγας είχε δηλώσει: «Μερικοί, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να το βουλώσουν για μερικές μέρες. Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει το ποδόσφαιρο». Και δικαιώθηκε!

 


fa

Μερικές ώρες πριν, η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή! Προσέξτε: η Τσέλσι του Μουρίνιο…
Απόλυτη η δικαίωση για τον Φάμπρεγας που, σίγουρα δεν μπορούσε να προβλέψει το μέλλον όταν έκανε εκείνη τη δήλωση –και, αλήθεια, θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τι διαμείφθηκε μεταξύ τους στην πρώτη τους συνάντηση…
Επιστρέφει λοιπόν στο Λονδίνο ο 27χρονος μεσοεπιθετικός για να γίνει αυτόματα κόκκινο πανί για… την Άρσεναλ! Βλέπετε, οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να το πιστέψουν πως, ο πρώην αγαπημένος τους (έφυγε το 2011 για τη Μπαρτσελόνα) επέλεξε τη μισητή τους Τσέλσι γυρνώντας στο νησί.
«Θα ήθελα πρώτα απ” όλα να ευχαριστήσω την Μπαρτσελόνα, στην οποία πέρασα τρία υπέροχα χρόνια. Ήταν ο σύλλογος των παιδικών μου χρόνων και θα είμαι πάντα υπερήφανος που είχα την ευκαιρία να παίξω σε μια τέτοια σπουδαία ομάδα. Νιώθω ότι έχω μια δουλειά να ολοκληρώσω στην Αγγλία και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω», δήλωσε ο διεθνής άσος που συμφώνησε με τους λονδρέζους για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Βαγγέλης Μελέκογλου

 

By