Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Εθνική ομάδα έχει ταυτότητα

Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αλέξανδρος Τζιόλης πήραν …σειρά και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου αναφερόμενοι στην ετοιμότητα της ομάδας και τους στόχους της Εθνικής στο Μουντιάλ

ethniki622_260514

«Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας», είπε ο Σαλπιγγίδης και πρόσθεσε: «Αυτή την στιγμή υπάρχει στη σκέψη μας η αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης επεσήμανε: «Οι σκέψεις είναι πάντα ίδιες όταν μαζευόμαστε με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα και θέληση να αντιπροσωπεύσουμε την χώρα μας όσο καλύτερα γίνεται -τώρα ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι και με μεγάλη θέληση και πάθος. Όλα τα παιδιά έχουν θέληση και πάθος στο πικ, το περιμένουμε πως και πως, προετοιμαζόμαστε γι” αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση». Για το πόσο δεμένοι είναι οι διεθνείς… «…πάρα πολύ. Και από τις επιτυχίες και από τις καλές πορείες. Είμαστε όντως μια δεμένη ομάδα, με ομοιογένεια και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό θα παρουσιάσουμε και στην Βραζιλία».

Δώρο από τα Χωριά SOS

Με ένα πίνακα όπου απεικονίζεται ένα χέρι να κρατά μια μπάλα, εμφανίστηκαν παιδιά από τα Χωριά SOS στην προπόνηση της Εθνικής, δωρίζοντάς τον στους διεθνείς με την ευχή για καλή επιτυχία. Μια ενέργεια που συγκίνησε τους πάντες στη γαλάζια ομάδα.

By