Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η «ελληνίδα» Lady Gaga μάγεψε τους θαυμαστές της και αποθέωσε τη χώρα

«Αφού άντεξε τόσο καιρό η Ακρόπολη, θα αντέξετε και σεις»

gg_gg12

 

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ η Lady Gaga μάγεψε τους φαν της και δήλωσε απερίφραστα την αγάπη και την στήριξη της για τον ελληνικό πολιτισμό.

Η «ελληνίδα Λαίδη» άλλαζε εμφάνιση σε κάθε της τραγούδι και προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στα «τερατάκια» της που δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν και να την επευφημούν.

Το στάδια σείστηκε όταν η Στέφανι Τζερμανότα, όπως είναι γνωστή κατά κόσμον, τραγούδησε την επιτυχία της «Bad Romance», ενώ οι τρελές περούκες, που μας έχει συνηθίσει σε κάθε της εμφάνιση, δεν έλλειπαν ούτε αυτή τη φορά.

Σταματώντας το τραγούδι στην συναυλία, που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, η lady θυμήθηκε την περίοδο που αναγκαζόταν να δουλεύει σε ελληνικό εστιατόριο για να καλύπτει τα έξοδα της, σε ηλικία 15 ετών.
«Ήμουν 14 ετών και είπα στον πατέρα μου: “Μπαμπά δώσε μου χρήματα;”. Εκείνος μου απάντησε: “Βγες έξω και πιάσε μία δουλειά”. Έτσι, άρχισα να εργάζομαι σε ένα εστιατόριο. Το πιστεύετε; Ξεκίνησα να δουλεύω σε μία ελληνική ταβέρνα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης», δήλωσε η Lady Gaga.

 

gg_gg11

«Πολλές φορές, μάλιστα, προσποιούμουν πως είμαι Ελληνίδα», συνέχισε, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μάνατζερ σε ένα άλλο ελληνικό εστιατόριο που το έλεγαν «Αιγαίο». «Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι τα λόγια που μου είχε πει ο τότε Έλληνας σύντροφός μου: “Μην σταματήσεις ποτέ να στοχεύεις τα αστέρια”», πρόσθεσε, αφιερώνοντας του στη συνέχεια το τραγούδι της με τίτλο «Born This Way».

Κατά την διάρκεια της συναυλίας ένας από τους θαυμαστές της πέταξε ένα ροζ αρκουδάκι στη σκηνή με συγκινητικό μήνυμα κατά της βίας, που ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Ήμουν θύμα bullying και εσύ με βοήθησες να το ξεπεράσω και να βγω δυνατός. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει την εμμονή μου μαζί σου, αλλά δεν δίνω δεκάρα, γιατί, εφόσον έχω εσένα στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου. Τώρα που εκπλήρωσα τον στόχο μου να σε δω, θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρό μου: να σε συναντήσω, να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ».

 

gaga22

Δεν έλειψαν και τα μηνύματα συμπαράστασης σε όλους όσους υποφέρουν λόγω της κρίσης αλλά και της διαφορετικότητας τους.

«Μην τα παρατάτε», «Μουν σαν εσάς. Ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα», «Να βάζετε την αγάπη πάνω από όλα». «Να είστε γκέι και υπερήφανοι. Πιστεύουμε στην ισότητα και στην αποδοχή», φώναξε μεταξύ των άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια.

 

lady-gaga

Η Lady Gaga έκανε και επίδειξη των ελληνικών λέξεων που έμαθε κατά την διήμερη παραμονή της στην χώρα. «Ευχαριστώ Athens. Σας αγαπώ. Φιλάκια μωράκι», είπε στο μικρόφωνο η Τζερμανότα.

Τέλος η σταρ ζήτησε συγνώμη από τους θαυμαστές της που συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για να την δουν από κοντά τονίζοντας ότι «Η διαμονή στη Μεγάλη Βρετανία ήταν εκπληκτική. Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και σας άκουγα να μου φωνάζετε».

By