Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η… επέλαση του Βασίλη Γκαγκάτση. Επανεμφάνιση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ!

Να παραιτηθεί άμεσα η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, ζήτησε ο πρώην ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Γκαγκάτσης, σε ομιλία που έδωσε σε συνέδριο στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

ÃÊÁÃÊÁÔÓÇÓ ÓÁÑÑÇÓ  ÅÊËÏÃÅÓ ÅÐÏΣυγκεκριμένα αναφέρθηκε σε αυτά που δεν υλοποίησε στα οκτώ χρόνια προεδρίας του τονίζοντας πως όσοι υποστήριζαν τις θέσεις του, καταχωρούνταν ως «εχθροί».

Πρότεινε η ΚΕΔ να εκλέγεται από τους διαιτητές, να ορίζεται στα πειθαρχικά όργανα ένας τακτικός δικαστής και να πάψουν να εδρεύουν στην ΕΠΟ, αναφέρθηκε στον όρο «αυτοδιοίκητο» και τάχθηκε υπέρ της εκλογής του ΔΣ της ΕΠΟ από όλα τα σωματεία.

Οι χαρακτηριστικές ατάκες του Βασίλη Γκαγκάτση:

«Οι αρχές που μπήκαν το 2002 πίστευα σε ότι αφορά την Εθνική ότι δεν θα εκτροχιαστεί ποτέ το τρένο. Ο ηλίθιος είχα αυτή την πεποίθηση. Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και 100 προπονητές να άλλαζαν, 200 πρόεδροι στην ΕΠΟ, το τρένο δεν θα έμενε στις ράγες.

Χρειάστηκαν μόλις 4 μήνες για να διαλυθεί το σύμπαν. Με πόνεσε πολύ όχι η ήττα αλλά ή διάλυση. Είναι η έναρξη της κατάρρευσης της προσπάθειας του 2001.

Δε φτάνει μόνο η διάθεση να φέρουμε το Ρανιέρι, πρέπει να είμαστε οικογένεια. Οι άνθρωποι που διοικούν την ΕΠΟ, δεν έχουν την δυνατότητα. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να πάνε στα σπίτια τους».

By