Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ιστορία του άστεγου Γουλφ

Περισσότερα από 13 εκατομμύρια άτομα είδαν από την περασμένη εβδομάδα μέχρι σήμερα το time-lapse βίντεο με πρωταγωνιστή τον άστεγο βετεράνο του αμερικανικού στρατού, Τζιμ Γουλφ.

Μέσα σε δύο λεπτά το κουρασμένο πρόσωπο του Τζιμ Γουλφ χάνεται και ο ίδιος μοιάζει σαν μόλις να βγήκε από το χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ.

goulf

Ο 54χρονος είναι εδώ και χρόνια άπορος, άστεγος και αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού. Μετά το βίντεο, το οποίο επιμελήθηκε ο παραγωγός Ρομπ Μπλις για λογαριασμό της φιλανθρωπικής οργάνωσης Degage Ministries, o Τζιμ αποφάσισε να ξεκινήσει συνεδρίες με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς και να ζήσει με την αδελφή του.

Η ιστορία του Γουλφ δεν είναι η πρώτη αυτού του είδους που συγκίνησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Σεπτέμβριο έπεσαν βροχή οι δωρεές (συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 110.000 δολάρια) για τον Γκλεν Τζέιμς – τον άστεγο της Βοστώνης που έγινε επίσης βίντεο επειδή βρήκε μια σακούλα με 26.000 δολάρια σε μετρητά και σε τσεκ και τα επέστρεψε στην αστυνομία.

Το βίντεο με τον Τζιμ Γουλφ δόθηκε στη δημοσιότητα ανήμερα του εορτασμού της ημέρας που οι Αμερικανοί τιμούν τους βετεράνους.

 

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By