Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η λογίστρια καίει τον Άκη

Για το ακίνητο στην Αρεοπαγίτου

akinito AkiΘύμα πλάνης από τον Νίκο Ζήγρα υποστήριξε ότι έπεσε η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου καταθέτοντας σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη Τσοχατζόπουλου.

Η ίδια ομολόγησε «χοντρά σφάλματα» αλλά ότι ουδέποτε φαντάστηκε ότι τα χρήματα για τη αγορά του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου προέρχονταν από παράνομη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα για το επίμαχο ακίνητο υποστήριξε ότι το 2004 έμαθε μέσω Ζήγρα ότι ήταν του Τσοχατζόπουλου και πως νωρίτερα είχε άγνοια για το θέμα καθώς ασχολείτο μόνο με φορολογικά θέματα.

« Από τότε αρχίζουν τα σφάλματα μου, τα χοντρά. Έψαχναν να βρουν έναν κάτοικο του εξωτερικού για να καλυφθεί το θέμα του πραγματικού ιδιοκτήτη» είπε η Λαμπροπούλου και σε ερώτηση από την Έδρα γιατί δεν έκανε τίποτα αφότου το έμαθε απάντησε ότι ήταν το δέος που έτρεφε για τον Τσοχατζόπουλο.

«Εξάλλου, κι εγώ συνέχισα το παράνομο. Σύστησα έναν δικό μου άνθρωπο από το εξωτερικό ως ιδιοκτήτη εμπλέκοντας στην υπόθεση τον κουμπάρο μου Νίκο Γεωργουλάκη, ο οποίος μου είχε ατέλειωτη εμπιστοσύνη», είπε στη συνέχεια.

Για πρώτη φορά άλλωστε μίλησε για τον πρώην υπουργό λέγοντας πως «ήταν τόσο αρνητικός, που πήγα να φύγω από τον 5ο όροφο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αφού όμως δεν το δέχεται σήμερα, θα το δεχόταν τότε;»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By