Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η… «μαλαισιανή» τρυφηλότητα του Μιχάλη Λιάπη

Ο πρώην υπουργός συνεχίζει να ζει το όνειρο του…

image

Στη πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, βρίσκεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ (από την οποία διεγράφη εσχάτως…), Μιχάλης Λιάπης, σε μια προσπάθεια αποφυγής των εγνοιών που έχει μετά από την προ ημερών σύλληψη του επειδή κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real News, ο κ. Λιάπης απολαμβάνει την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της Μαλαισίας με θερινή αμφίεση και συνοδεία όμορφης ύπαρξης, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα αν θα… προλάβει να έρθει στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου οπότε εκδικάζεται η υπόθεσή του. Για να αποφύγει άλλωστε να παραστεί στο Δικαστήριο στις 19 του μήνα επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο κατά πως φαίνεται δεν τον απέτρεψε να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη της γης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Έθνους», για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του ξενοδοχείου Sheraton ο κ. Λιάπης θα καταβάλλει περί τα 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 ευρώ θα κοστίσουν τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα – Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, στη δήλωση πόθεν έσχες που καταγράφει την περιουσιακή του κατάσταση για το 2011 ο κ. Λιάπης δήλωσε εισοδήματα ύψους 109.223,68 ευρώ και η σύζυγός του 29.250 ευρώ. Αμετάβλητη παρέμεινε η ακίνητη περιουσία που περιλαμβάνει 4 διαμερίσματα, 4 αποθήκες και 4 παρκινγκ στο Χαλάνδρι, 2 γραφεία στη Λ. Κηφισίας 116τ.μ. και 120τ.μ. αντίστοιχα, 1 διαμέρισμα 83τ.μ. στην Αθήνα, μια οικία 223τ.μ. με πισίνα 36τ.μ. σε οικόπεδο 5,2 στρεμμάτων, αγροτεμάχιο στη Μύκονο έκτασης 5,1 στρεμμάτων, οικία 373 τ.μ. σε οικόπεδο μισού στρέμματος στο Μ. Χωριό Ευρυτανίας, 4 αγροτεμάχια στην Ευρυτανία περίπου 11 στρεμμάτων.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By