Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Μαρία Θηβαίου για την προσπάθεια των κοριτσιών μας στο Παγκόσμιο Συγχρονισμένης κολύμβησης

Για την ανάγκη να υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να προετοιμάζονται σωστά οι αθλήτριές μας για τις μεγάλες διοργανώσεις μίλησε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, στις δηλώσεις της μετά την προσπάθεια των κοριτσιών μας στον τελικό του Ντουέτο στο 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης στο Κεμπέκ.

pegasus_LARGE_t_1041_106384730Η Μαρία Θηβαίου χαρακτήρισε απολύτως πετυχημένη εμφάνιση αυτή των Ευαγγελίας Παπάζογλου και Αθανασίας Τσόλα που κατέκτησαν την 6η θέση μεταξύ 17 Ντουέτων απ” όλον τον κόσμο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Κρίνεται ως μια απολύτως πετυχημένη εμφάνιση, αν σκεφτούμε ότι μοναδικές απούσες χώρες από τη διοργάνωση ήταν η Ρωσία και η Ισπανία και ότι όλες οι ομάδες που ήρθαν στήνουν το σκηνικό της προολυμπιακής χρονιάς. Θα πρέπει, λοιπόν, να βρούμε τρόπο να δώσουμε στα παιδιά τις κατάλληλες συνθήκες να προετοιμαστούν επιτέλους σωστά…

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί –προκειμένου να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία των κοριτσιών- ότι στη διοργάνωση αυτή δεν είχαμε Έλληνα κριτή, ενώ όλοι οι αντίπαλοί μας είχαν δικό τους. Και κάποιοι από αυτούς είχαν και δύο κριτές από τη χώρα τους».

Η Εβελίνα Παπάζογλου δήλωσε από την πλευρά της: «Ήταν η πρώτη μας συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο και είμαστε ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα και την εκτέλεση του προγράμματός μας. Ήταν μια απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση με πολλές συμμετοχές και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εμφάνισή μας. Να σκεφτείτε ότι είχαμε κάνει μόνο έξι προπονήσεις στην Ελλάδα για να προετοιμαστούμε γι” αυτόν τον αγώνα!

Εγώ μαζί με την Αθανασία είμαστε ένα πολύ καινούριο Ντουέτο, αλλά τα καταφέραμε και συνεργαστήκαμε άψογα! Υπήρξε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας και πολύ καλή διάθεση, αλλά και όρεξη για δουλειά! Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της προπονήτριάς μας Μαρίας Θηβαίου καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Την ευχαριστούμε, όπως και την ομοσπονδία για τη δική της συμβολή».

 

By