Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ξανθιά πολιτικός που φωτογραφίζεται με γούνες και εσώρουχα

Η νέα της καμπάνια υπέρ των δικαιωμάτων των κυνηγών, προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην πιο πράσινη και οικολογικά ευαίσθητη χώρα της Ευρώπης…

sandra7Είναι μόλις 26 ετών. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Τρόμσο, ενεργό μέλος του κινήματος της προοδευτικής νεολαίας στη Νορβηγία ήδη από τα μαθητικά της χρόνια και πρόεδρος της νεολαίας του Προοδευτικού Κόμματος μέχρι πέρυσι.

Η νεαρά κυρία Sandra Borch έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν διστάζει να πάει κόντρα στο ρεύμα και στο κατεστημένο, αδιαφορώντας ακόμα και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στην πολιτική της καριέρα. Εξάλλου δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και στο παρελθόν, την ίδια περίοδο που ήταν πρόεδρος της νεολαίας του Προοδευτικού Κόμματος, σε άκρως αισθησιακές πόζες. Κάτι αδιανόητο για γυναίκα πολιτικό “παλαιάς κοπής’…

1

Αυτή τη φορά η ξανθιά πολιτικός από την παγωμένη Νορβηγία άναψε τα αίματα των συμπατριωτών της καθώς φωτογραφήθηκε να φορά μόνο μια γούνα, από προβιές λύκων, διατρανώνοντας το δικαίωμα των αγροτών και των κατοίκων απομακρυσμένων αγροτικών οικισμών, να σκοτώνουν χωρίς να χρειάζονται ειδική άδεια λύκους και λοιπά σαρκοβόρα άγρια ζώα που απειλούν τα οικόσιτα ζώα τους ή γενικότερα την περιουσία τους.

sandrea3Η νεαρά πολιτικός απαντά μάλιστα και στις αιτιάσεις του οργανισμού προστασίας ζώων (NOAH), που την κατηγορεί πως απλώς επιδιώκει να προκαλέσει και να αυτοπροβληθεί μέσω της “καμπάνιας” αυτής, λέγοντας πως πριν φωτογραφηθεί γνώριζε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά διόλου δεν την απασχολούν…”!

sandra4

sandra5

By