Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του Αλβανού βουλευτή

Νομικά, εναντίον του Αλβανού βουλευτή Έριον Μπράτσε για την «επίθεση» που εξαπέλυσε κατά του Ολυμπιακού, θα κινηθεί η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

fotoΟι άνθρωποι των Πειραιωτών είναι αποφασισμένοι να μηνύσουν τον Αλβανό βουλευτή τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να κληθεί και να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Τι όμως είχε συμβεί; Ο Αλβανός βουλευτής είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ένα κείμενο όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα του Πειραιά είναι η πιο… βρώμικη στην Ευρώπη!

Αναλυτικά όσα είχε γράψει στη σελίδα του στο facebook ο βουλευτής του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα:

«Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της και κέρδισε την πιο βρώμικη ομάδα της Ευρώπης. Κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα και από την άλλη πλευρά ο Αλέγκρι δεν μπορεί να κάνει τους παίκτες να υπηρετήσουν την ομάδα, καθόλου.

Επτά – οκτώ φοβερές ευκαιρίες για γκολ που δεν έγιναν γκολ οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να σκοράρει αυτός που θέλει να σκοράρει, και όχι αυτός που μπορεί να σκοράρει το πέναλτι για παράδειγμα. Η Γιουβέντους θα τον ανεχτεί για πολύ ακόμα αυτόν τον προπονητή;».

By