Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Παρτίζαν στο πλευρό του Ερυθρού Αστέρα

Οι οργανωμένοι της Παρτίζαν έκαψαν σημαίες της Γαλατά, στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τη Νάπρεντακ ενώ οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με την Μπεσίκτας για τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς.

PARTIZANA

Πριν από το τζάμπολ όλων των αγώνων στην Τουρκία, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς, οπαδού του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε θέση για το θλιβερό περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, τονίζοντας με νόημα πως »ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους, κι όχι να τους χωρίζει».

Παρ” όλα αυτά, οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ δεν σεβάστηκαν το ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με την Μπεσίκτας και ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες!

Από την άλλη πλευρά, οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρτίζαν εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον… μισητό Ερυθρό Αστέρα. Τι έκαναν; Κατά τη διάρκεια της σημερινής (23/11) αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη Νάπρεντακ, σηκώθηκε πανό στο πέταλο των οργανωμένων» της Παρτίζαν που έλεγε »Jagoda» 1989-2014, που στα σέρβικα σημαίνει »φράουλα” και ήταν το παρατσούκλι του Μάρκο Ίβκοβιτς.

Στο μεταξύ, οι »Grobari» έκαψαν μια σημαία της Γαλατασαράι, δείχνοντας τη συμπαράστασή τους στους »Delije» του Ερυθρού Αστέρα.

[video_embed][/video_embed]

 

By