Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η πιο γρήγορη έκδοση της Laborghini Gallardo

Και η πιο ακριβή

Lamborghini LP 570-4 Squadra CorseH LP 570-4 Squadra Corse, η τελευταία και πιο γρήγορη ειδική έκδοση της Lamborghini Gallardo είναι εδώ!

Αισθητικά μοιάζει με την αγωνιστική Super Trofeo, έχει κινητήρα V10 που αποδίδει 562 ίππους, διαθέτει ρομποτικό κιβώτιο έξι σχέσεων και οι αποδόσεις της είναι εξαιρετικές. «Πιάνει» το 1-100 σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα τα 320 χιλιόμετρα/ώρα.

Αυτή η special Gallardo, ζυγίζει 70 κιλά λιγότερα από τις κανονικές εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης ανθρωκονημάτων. Προκειμένου λοιπόν να επιβραδύνει όσο γρήγορα επιταχύνει διαθέτει κεραμικά δισκόφρενα ενώ για να είναι σταθερή έχει μεγάλη πίσω αεροτομή.

Βέβαια η  συλλεκτική LP 570-4 Squadra Corse με εκτός από την ταχύτερη έκδοση της Lamborghini Gallardo αναμένεται να είναι και η ακριβότερη αυτής της σειράς των super cars.  Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse 3

Το διάδοχο μοντέλο θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα Cabrera και θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους. Ενα χρόνο νωρίτερα από το Audi R8 με το οποίο θα μοιράζεται πολλά κοινά.

Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse 2

(Visited 1 times, 1 visits today)
By