Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η πρόταση των Βέλγων στον Γιάννη Αναστασίου και η άρνηση του τεχνικού του Παναθηναϊκού…

Η βελγική Γκενκ προσέγγισε τον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Η είδηση είναι πραγματική…

thumbnailΜερικά 24ωρα πριν ο Αναστασίου δέχθηκε την προσέγγιση από εκπρόσωπο της Γκενκ ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα και μετέφερε στον Έλληνα τεχνικό την εκτίμηση και το σεβασμό του προέδρου Χέμπερτ Χούμπεν, του ανέλυσε το αγωνιστικό πλάνο του club και του κατέθεσε μία δελεαστική πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

«Σας ευχαριστώ, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό», ήταν η απάντηση του 41χρονου προπονητή, που εξήγησε ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό παραμονές των παιχνιδιών με τη Μίντιλαντ για τα play off του Europa League και της έναρξης της Superleague.

Κατόπιν, ο προπονητής του Τριφυλλιού ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα για το γεγονός, αλλά και για την αντίδραση του.

Αναστασίου: «Συνεχίζουμε μαζί»

Προσερχόμενοι το πρωί στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν προλάβει να διαβάσουν τα δημοσιεύματα από το Βέλγιο περί πιθανής συνεργασίας του Γιάννη Αναστασίου με τη Γκενκ και παρότι δεν την πήραν στα σοβαρά, είχαν τη σχετική απορία. Ο Αναστασίου το αντιλήφθηκε και προκειμένου να διαλύσει και την τελευταία υποψία, τους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν».

By