Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η πρώτη εμφάνιση Τζορτζ Κλούνεϊ – Αμάλ Αλαμουντίν μετά το γάμο τους

Χαμογελαστοί και με πρόσωπα που έλαμπαν από ευτυχία έκαναν τη βόλτα τους στα κανάλια της Βενετίας το πρώτο πρωινό του έγγαμου βίου τους ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η καλλονή σύζυγός του, πλέον, Αμάλ Αλαμουντίν.

1

Oι νεόνυμφοι παρέθεσαν το πρωί της Κυριακής brunch για την οικογένειά τους και τους φίλους τους στο ξενοδοχείο Cipriani στο οποίο έφθασαν αφού πρώτα έκαναν τη βόλτα τους στη Βενετία μοιράζοντας αριστερά και δεξιά χαμόγελα, αλλά και τα καλύτερα καρέ στους παπαράτσι που τους ακολουθούσαν.

Τα βλέμματα φυσικά τράβηξε η καλλονή 36χρονη δικηγόρος η οποία έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό δαντελένιο μίνι φόρεμά της Giambattista Valli το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πανύψηλα πόδια της.

Το ζευγάρι έμοιαζε να αδιαφορεί τόσο για τους παπαράτσι όσο και για τους Βενετσιάνους που είχαν βγει σε μπαλκόνια και σοκάκια περιμένοντας να δουν από κοντά το χολιγουντιανό ζεύγος, πλέον. Κλούνεϊ και Αλαμουντίν κοιτάζονταν στα μάτια ενώ στα δάχτυλά τους έλαμπαν οι βέρες τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες με θρησκευτικό γάμο στη Βενετία ενώ τη Δευτέρα θα ακολουθήσει και πολιτικός γάμος. Δείτε φωτογραφίες του γαμπρού Τζορτζ Κλούνεϊ πατώντας ΕΔΩ.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 13 14 15 16 17 18 19 21

By