Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο video από τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Στη δημοσιότητα βγήκαν δύο βίντεο που απεικονίζουν τη δολοφονία των δύο οπαδών της Χρυσής Αυγής

astynomiko_irakleio800

Νέες λεπτομέρειες γύρω από το διπλή φονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, όπου βρήκαν το θάνατο δύο νεαροί που φέρονται οπαδοί της Χρυσής Αυγής και τραυματίστηκε ακόμη ένας, ήρθαν στο φως καθώς δημοσιεύθηκαν δύο βίντεο με το στιγμιότυπο των φόνων.

Το βράδυ της Τρίτης η ιστοσελίδα της zougla έδωσε στη δημοσιότητα δεύτερο βίντεο, όπου φαίνεται ολόκληρο το σκηνικό της επίθεσης όπως βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας σε παρακείμενο κτίριο. Στο βίντεο, όπου η εικόνα είναι πιο καθαρή, φαίνονται οι λεπτομέρειες της επίθεσης. Το άκρως αποκαλυπτικό βίντεο σοκάρει, καθώς έχει αποτυπωθεί καρέ – καρέ η επίθεση, η στιγμή των πυροβολισμών, αλλά και ο θάνατος των θυμάτων.

Αρχικά, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή και απεικονίζει τους δράστες να διαφεύγουν μετά την αιματηρή επίθεση, που έγινε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Συνοδευτικά με το βιντεοσκοπημένο υλικό η Αστυνομία αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β), δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη επίθεση την 19.05 ώρα περίπου της 01.11.2013, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

 

[video_embed][/video_embed]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By