Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η «συνάντηση» της αστυνομίας με τον Χριστόδουλο Ξηρό στο Παλαιό Φάληρο

Πρόσωπο με πρόσωπο με το καταζητούμενο μέλος της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό βρέθηκαν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιό Φάληρο

xiros_2

Πρόσωπο με πρόσωπο με το καταζητούμενο μέλος της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό βρέθηκαν αστυνομικοί που έκαναν περιπολία την περασμένη εβδομάδα στο Παλαιό Φάληρο, όμως ο επικηρυγμένος φυγάς τους αντιλήφθηκε, κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό που οδηγούσε και «χάθηκε» στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος«, ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει την εξωτερική του εμφάνιση, έχει παχύνει αρκετά, ενώ έχει αφήσει μούσι και μαλλιά.

Η αστυνομία εξετάζει βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό και η προσπάθεια εστιάζεται στον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησε ο τρομοκράτης, αλλά και το σπίτι όπου κρύβεται τους τελευταίους μήνες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στο σύστημα υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που είχε γνωρίσει στη φυλακή, αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις και να συνεργάζονται με τους Πυρήνες.

By