Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η φορολογία διώχνει τον Φαλκάο

Απογοητευμένος από την Μονακό και έτοιμος για την Ρεάλ ή την Τσέλσι., είναι ο Κολομβιανός επιθετικός.

FalcaoΗ αλλαγή στο καθεστώς φορολογίας των ποδοσφαιριστών στην Γαλλία, ενδεχομένως να προκαλέσει μία αποχώρηση σοκ από την Μονακό… Αυτή του Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Κολομβιανός επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα του Πριγκιπάτου τον Ιανουάριο και μετακόμισε εκεί το καλοκαίρι, με την Ατλέτικο να παίρνει περίπου 60 εκατομμύρια και τον ίδιο 28 για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας.

Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες στην Γαλλία η φορολογία έχει διπλασιαστεί, με αποτέλεσμα οι απολαβές του 27χρονου επιθετικού να έχουν πέσει στα 14 εκατομμύρια.

Κάτι που τον έχει απογοητεύσει αρκετά και τον έχει κάνει να κρυφοκοιτάζει την πόρτα της εξόδου, με τα ΜΜΕ σε Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία να συμφωνούν σε δύο πιθανούς προορισμούς.

Ο πρώτος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Πρώτον το γεγονός ότι αποτελούσε επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο ούτε που θέλουν να ακούν στους «μερένχες» και δεύτερο η υπόθεση Μπέιλ, που αν τελικά ολοκληρωθεί θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια στην «Βασίλισσα».

Έτσι, πάμε κατευθείαν στον δεύτερο πιθανό προορισμό, ο οποίος είναι το Λονδίνο και η Τσέλσι. Οι «μπλε» έχουν ως προτεραιότητα τον Γουέιν Ρούνεϊ, ωστόσο αν η υπόθεση του δεν καρποφορήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για τον Φαλκάο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By