Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η φωτογραφία του 68χρονου παιδόφιλου επαίτη

Συνελήφθη  επ΄αυτοφώρω στις 16 Οκτωβρίου

pp

Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του 68χρονου επαίτη που καηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια με αντάλλαγμα δέκα ευρώ.

Κατόπιν σχετικής εντολής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, η αστυνομία έδωσε στα μέσα την φωτογραφία του Κωνσταντίνου Πανίδης του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας και γεννήθηκε το 1946, στα Γιαννιτσά.

Ο 68χρονος επαίτης συνελήφθη επ” αυτοφώρω, στις 16 Οκτωβρίου, στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, να ασελγεί σε βάρος δυο ανηλίκων αγοριών, ηλικίας 13 και 15 ετών, από την Ρουμανία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν την βεβαιότητα πως ο κατηγορούμενος έχει ασελγήσει σε βάρος κι άλλων παιδιών, τα οποία έβρισκε, κυρίως, στους δρόμους του Πειραιά, όπου και ζητιάνευε παίζοντας μπουζούκι.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για τη δράση του να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 6476370 και 210 6411111. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

p1

By