Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Χρυσή Αυγή «απειλεί» με μήνυση τον Δένδια

Ο Κασιδιάρης προανήγγειλε μηνύσεις σε μέσα ενημέρωσης για «συκοφάντηση»

FOSPHOTOS / Αλέξανδρος Κατσής
FOSPHOTOS / Αλέξανδρος Κατσής

Στην πρόθεση της Χρυσής Αυγής να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια «για ψευδή καταμήνυση», αλλά και κατά όλων των τηλεοπτικών σταθμών, των εφημερίδων και των πολιτικών προσώπων «που συκοφαντούν και απειλούν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα» αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του νεοναζιστικού κόμματος Η. Κασιδιάρης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην είσοδο της Βουλής, ο Η. Κασιδιάρης είπε ότι «Κόμματα και κανάλια εκμεταλλεύονται έναν νεκρό συμπολίτη μας με μοναδικό σκοπό να κάνουν προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής και να μειώσουν την δύναμή μας. Είστε όλοι παράνομοι και συκοφάντες. Από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τον δράστη αυτής της εγκληματικής ενέργειας» είπε ο κ. Κασιδιάρης.

Σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή στο kontra ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για συκοφάντηση και λασπολογία και αρνήθηκε ανάμειξη της Χρυσής Αυγής με το έγκλημα στο Κερατσίνι.

Στο μεταξύ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης απέστειλε την Πέμπτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο με 32 εγκληματικές πράξεις οι οποίες -κατά την άποψη της Αστυνομίας- συνιστούν διαρκή δράση εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και με εισήγηση του Ν.Δένδια παύει η συνοδεία αστυνομικών σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και την περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων που φέρονται ως συνδεόμενες με εγκληματική δραστηριότητα  μελών- υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνει η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By