Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Paypal επιτίθεται στο ApplePay

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, η Paypal με ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα New York Times, επιτίθεται ευθέως στην Apple και την κατηγορεί για έλλειψη ασφάλειας

1

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την παρουσίαση του ApplePay από τον Τιμ Κούκ στο παγκόσμιο κοινό και φαίνεται ότι η αποδοχή του νέου συστήματος αναμένεται είναι τόσο μαζική ώστε οι ανταγωνιστές, όπως η paypal, αποφάσισαν να δράσουν πριν να είναι αργά.

Ετσι, σε μία πρωτοφανή κίνηση, η Paypal πλήρωσε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα New York Times με την οποία επιτίθεται ευθέως στην Apple και την κατηγορεί για έλλειψη ασφάλειας στο σύστημά πληρωμών της, προτάσσοντας την ιστορία με το χάκινγκ του iCloud και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών διασήμων.

Η κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτόγνωρη ακόμα και για τις ΗΠΑ όπου η επιθετική διαφήμιση επιτρέπεται και χρησιμοποιείται συχνά.

Ωστόσο, στην ουσία αποκαλύπτει το πόσο μεγάλες πιθανότητες έχει να επιτύχει το ApplePay και το πόση ανησυχία έχει προκαλέσει στον ανταγωνισμό.

1Το μήνυμα στην διαφήμιση/δυσφήμηση της paypal λέει «Εμείς, οι άνθρωποι, θέλουμε τα χρήματά μας να είναι πιο ασφαλή από τις selfies μας – Paypal, προστατεύοντας την οικονομία»

Η Paypal μπορεί να επιτίθεται στην ασφάλεια της Apple αλλά όπως έχει καταγραφεί από ειδικούς και έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, έχει και ίδια πέσει θύμα χάκερς.

By