Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η UEFA για τον Ολυμπιακό – αναχωρούν για το Ζέεφελντ οι ερυθρόλευκοι

Η διεθνής απήχηση για τη μεταγραφή του Ερίκ Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έχει σήμερα πρώτο θέμα της τη συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον Γάλλο σταρ.

thumbnail (3)

Το site της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει και τις δηλώσεις που έκανε ο Αμπιντάλ ότι στόχος του είναι να βοηθήσει με την εμπειρία του την ελληνική ομάδα και να συμβάλλει στην προσπάθειά της να κατακτήσει κι άλλους τίτλους.

Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν το μεσημέρι για το Ζέεφελντ για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, με τις μεταγραφικές ενέργειές τους σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι μεταγραφές των Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Παπάζογλου, Αυλωνίτη. Σήμερα θα επισημοποιηθούν αυτές των Ντοσεβί και Μαζουακού, ενώ υπήρξε και ανανέωση των συμβολαίων Σιόβα και Σάμαρη. Νέα πρόσωπα στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων είναι και οι Κολοβός, Μπουχαλάκης.

Στο μεταξύ, κι ενώ συζητείται το όνομα του 25χρονου Ολλανδού Ρίκι Φαν Βόλσφινγκελ που ανήκει στη Νόριτς, ο Ολυμπιακός επιχειρεί να ολοκληρώσει την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο. Για τη μεσαία γραμμή οι δυσκολίες για τον Κασάμι φέρνουν στο προσκήνιο τους στόχους από το Βέλγιο, δηλαδή τον Σάσα Κλιέσταν της Άντερλεχτ και τον Βαντίζ Οτζίτζα-Οφόε της Μπριζ ενώ θυμίζουμε τις αναφορές των Ισπανών για τον Ρέγες.

 

By