Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Unicef έστειλε τον David Beckham στις Φιλιπίννες

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου ταξίδεψε στο Tacloban στις Φιλιππίνες για να συναντήσει παιδιά που σώθηκαν από τον καταστροφικό τυφώνα Haiyan.

1Ο David Beckham ως Πρέσβης Καλής Θελήσης της Unicef και ταξίδεψε στο Tacloban στις Φιλιππίνες για να συναντήσει παιδιά που σώθηκαν από τον καταστροφικό τυφώνα Haiyan.

Στην επίσκεψή του, ο Beckham είδε από κοντά τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που οργανώθηκε από τον φιλανθρωπικό οργανισμό για τα παιδιά από τις  κοινότητες που καταστράφηκαν από τον τυφώνα.

2Ο David Beckham διάβασε ιστορίες στα παιδιά ενώ μετά το τέλος του ταξιδιού του δήλωσε: «Με σεβασμό επισκέφτηκα το Tacloban και συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να είναι γεμάτοι ενεργητικότητα παρά την καταστροφή και όσα υπέστησαν. Περίπου 6 εκατομμύρια παιδιά επηρεάστηκαν από τις συνέπειες του τυφώνα και πολλά έχασαν τους αγαπημένους τους. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο πώς οι γενναιόδωρες προσφορές τους είχαν τεράστια επίδραση στα παιδιά και τις οικογένειές τους και πόσο ευγνώμονες είναι αυτοί οι άνθρωποι για την καλοσύνη τους».

By