Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Vodka είναι ο αρχηγός!

Κλέβει τις καρδιές των Αμερικανών

vodkaΤι και αν η Αμερική έκανε το ουίσκι πρώτο σε προτίμηση ποτό παγκοσμίως, τα τελευταία χρόνια ένα… Σοβιετικό είναι αυτό που κλέβει τις καρδιές των πολιτών της χώρας.

Συγκεκριμένα, η βότκα έχει πάρει τα ηνία τα και στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τους Αμερικάνους που την προτιμούν να αυξάνονται ραγδαίως. Σύμφωνα με ερευνητές, ο αριθμός των ανθρώπων που πίνουν βότκα αντί για ουίσκι έχει πενταπλασιαστεί από το 2011, ενώ οι γυναίκες είναι αυτές που κυρίως την προτιμούν.

Ο κύριος λόγος της… πορείας προς την κορυφή της βότκας είναι αναμφίβολα η υφή της, καθώς πίνεται πιο γρήγορα και έχει μεγαλύτερη κατανάλωση.

Μάλιστα, οι έρευνες δείχνουν τα ίδια αποτελέσματα και στη Μεγάλη Βρετανία, όπου η βότκα αναπτύσσεται ευρέως και εκεί… Η μοναδική χώρα που παραμένει πιστή είναι η Βόρεια Ιρλανδία, όπου η κατανάλωση του ουίσκι παραμένει σταθερή… Λέτε να έχουμε διαμάχη Ρωσίας-Αμερικής για την επικράτηση του ποτού που θα πίνουν οι πολίτες; Στη συγκεκριμένη περίοδο πάντως οι πρώτοι έχουν το προβάδισμα, αλλά αναμένεται απάντηση…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By