Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θέλει Μήτρογλου για αντι-Λεβαντόφσκι

Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Πολωνό επιθετικό στην Μπορούσια, είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος.

1035633
Τα 17 γκολ που έχει πετύχει ο Κώστας Μήτρογλου σε Ελλάδα και Ευρώπη με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν γίνεται να αφήσουν καμία ομάδα αδιάφορη.

Ακόμη και αν αυτή είναι η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα στην Γερμανία που παρουσιάζει τον Έλληνα επιθετικό μεταξύ των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της Μπορούσια.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Bild» φιλοξενεί ένα θέμα σχετικά με τους παίκτες που κοιτάζει η διοίκηση της Ντόρντμουντ, προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει η φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι.

Μεταξύ αυτών λοιπόν είναι και ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, για τον οποίο το δημοσίευμα αναφέρει: «Τη φετινή σεζόν είναι δύσκολο να τον σταματήσει κάποιος. Έχει πετύχει 14 γκολ σε 10 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τα τρία γκολ που έχει βάλει στο Champions League τον κάνουν ακόμη πιο επιθυμητό. Φαίνεται πως για αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία».

Μαζί με τον Μήτρογλου στην σχετική λίστα, υπάρχουν και οι Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Έντιν Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι), Κέβιν Φόλαντ (Χόφενχαϊμ), Κριστιάν Μπεντεκέ (Άστον Βίλα) και Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By