Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θέλει Σπανούλη ο Πασκουάλ

Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την περίπτωση του διεθνή γκαρντ που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

xavi pascualΗ ολοκλήρωση του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, έχει σημάνει συναγερμό σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν αρκετά εκατομμύρια για να ενισχύσουν την περιφερειακή γραμμή τους.

Σε αυτές δεν θα μπορούσε να μην είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία αν και φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, τα τελευταία τρία χρόνια έχει μείνει με άδεια χέρια.

Έτσι, ο προπονητής των Καταλανών όταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Έλληνα άσο, άφησε να εννοηθεί πως εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

«Είναι ένας παίκτης που μένει ελεύθερος και η Μπαρτσελόνα πρέπει να παρακολουθεί όλες τις πιθανές ευκαιρίες. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι MVP στα δύο τελευταία Final 4 και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις κρίσιμες στιγμές των αγώνων. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχει νοοτροπία νικητή. Θέλει πάντα υψηλό κίνητρο για να αποδώσει και παίζει πάντα καλύτερα στα δύσκολα.

Είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής. Πάντα σκεφτόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δουλεύουμε για να ενισχυθούμε σε όλες τις θέσεις βάσει όσων μας επιτρέπει η αγορά. Η Μπαρτσελόνα πάντα θέλει το καλύτερο για το ρόστερ της με στόχο να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ομάδα», τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By