Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης προς γιατρούς: Θα λάβουμε μέτρα αν συνεχιστεί η απεργία

Σε διάλογο κάλεσε εκ νέου τους γιατρούς, ο υπουργός Υγείας- Επανέλαβε την πρόθεση του υπουργείου να παγώσει για ένα μήνα όλο το σχέδιο της κινητικότητας, εφόσον σταματήσει η απεργία 

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Σε διάλογο κάλεσε εκ νέου τους γιατρούς, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο MEGA και επανέλαβε την πρόθεση του υπουργείου να παγώσει για ένα μήνα όλο το σχέδιο της κινητικότητας στην Υγεία εφόσον οι γιατροί λύσουν σήμερα την απεργία.

«Εγώ ανακοίνωσα από χθες μαζί με τον κ. Μπέζα, τον αρμόδιο υφυπουργό, όπου χειριζόμαστε αυτό το θέμα, ότι εμείς δεσμευόμαστε εάν οι γιατροί λύσουν την απεργία τους ει δυνατόν και σήμερα και πάψουν να ταλαιπωρούν τον κόσμο, για ένα μήνα να μην γίνει απολύτως τίποτα και να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε το σχέδιο γραμμή γραμμή, να δούμε που μπορούμε να συμφωνήσουμε και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για εκείνους εκ των γιατρών για τους οποίους θα κριθεί ότι δεν ανήκουν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Αυτό έχει ως προϋπόθεση ότι θα σταματήσει η απεργία» είπε ο υπουργός.

Επισήμανε, όμως, ότι εάν η απεργία δεν τερματιστεί, εντός της εβδομάδας, θα λάβει αποφάσεις για τα μέτρα που θα εφαρμόσει για την αποκατάσταση της παροχής υγείας στους ασφαλισμένους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By