Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θα τα ξαναπούν Μπεργκ και Παναθηναϊκός -το πιθανό… «αγκαθάκι»!

Τα δύο κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος μίλησαν με τον μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ, με αντικείμενο τη μονοετή επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2017.

ecda6fffddbfffed0518389789f1cf1aΟυσιαστικά επρόκειτο για μία συνάντηση «γνωριμίας» των δύο πλευρών, καθώς ο εκπρόσωπος του παίκτη μίλησε για πρώτη φορά τόσο με τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, όσο και τον τεχνικό διευθυντή. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει σαφής διάθεση από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί. Υπενθυμίζεται ότι ο Σουηδός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πράσινους για άλλα 2,5 χρόνια και έτσι σαφώς δεν τίθεται θέμα «παραμονής ή άμεσης αποχώρησής» του.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανταμείψει τον παίκτη και να τον επιβραβεύσει για την προσφορά του στην ομάδα – άλλωστε είναι ο πρωταγωνιστής και ο ηγέτης της – αυξάνοντας τις ετήσιες αποδοχές του, οι οποίες είναι 450.000 ευρώ «καθαρά», χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους. Επιπλέον επιθυμεί να βάλει και μια ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπεργκ, κάτι που δεν υπάρχει ως τώρα (και απ όπου μπορεί να προκύψει… αγκαθάκι).

Νέα επαφή θα υπάρξει το επόμενο διάστημα, με τον Σουηδό πάντως, να έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του, «αν όλα πάνε καλά», όπως δήλωσε μετά το φιλικό με την ΑΕΚ.

By