Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Θεοδωράκης: «Στόχος του Ποταμιού είναι να είναι τρίτη δύναμη»

Την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού επιδιώκει Το Ποτάμι σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος τονίζει την ανάγκη για συνεργασία

to potami

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, παρουσίασε τους στόχους που έχει θέσει το Ποτάμι και απάντησε σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η παράταξή του δεν έχει ξεκάθαρες θέσεις, τονίζοντας ότι το κόμμα του δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις θέσεις του, καθώς όπως είπε είναι ένα καινούργιο κόμμα.

Παράλληλα, τόνισε ότι το πρόβλημα θα το έχουν τα άλλα κόμματα για να απαντήσουν στις θέσεις του Ποταμιού, ενώ σημείωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι τα κόμματα δεν έχουν θέσεις, αλλά ότι λένε ψέματα.

«Το DNA του Ποταμιού έχει μέσα του την συνεργασία. Δεν θα αλλάξει τίποτα αν οι πολιτικές δυνάμεις δεν πειστούν ότι πρέπει να συνεργαστούν», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης και ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων.

topotamiA

Όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στόχος του Ποταμιού είναι να είναι τρίτη δύναμη στις επικείμενες εκλογές.

Στόχος του Ποταμιού είναι «να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης και υπογράμμισε ότι πρέπει να έρθει μια ανανέωση στο πολιτικό σκηνικό. «Ο κόσμος πρέπει να βάλει μια σφήνα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι στο Ποτάμι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους αναντικατάστατους, όπως άλλοι πολιτικοί και τόνισε ότι «το Ποτάμι είναι διέξοδος σταθερότητας για τον Έλληνα Πολίτη».

By